• Didier Lockwood Quartet Feat: Christian Sands

 • Didier Lockwood Quartet Feat: Christian Sands

  July 12, 2017
 • Follow the artist

 • Den franske violinmester Didier Lockwood åbner årets eksklusive koncertrække af internationale navne i Skuespilhuset onsdag den 12 juli. Han er uden sammenligning europas største jazzstjerne og denne aften kan man opleve ham sammen med en forrygende all-star kvartet.

  Bag klaveret sidder jazzens nye store pianist, Christian Sands. Han sammenlignes i den internationale presse med såvel Oscar Peterson som Herbie Hancock. En ny stjerne er født.

  Didier Lockwood er vor tids mester på violin. En fantastisk spillemand som bjergtager publikum. Han minder os naturligvis på kongerækken af jazzviolinister før ham; Stuff Smith, Svend Asmussen, Stephane Grappelli og Finn Ziegler. Intet andet instrument i jazzen taler så direkte til publikum. Denne aften er en enestående chance for at få årets jazzoplevelse i et af de mest intime og spektakulære rum i København.

  Classic Jazz / Be Bop

  Buy Tickets

 • Date 12 juli 2017
  Time20:00
  Doors 19:30
  Ticket pricesDKK 250 - 425
  Venue Royal Playhouse Copenhagen
  Tickets & info www.kglteater.dk