• Eliane Elias “Dance of Time” – Celebrating Samba

 • Eliane Elias “Dance of Time” – Celebrating Samba

  July 14, 2017
 • Follow the artist

 • Eliane Elias er en af de største nulevende stjerner i jazzen. En fantastisk pianist og sangerinde som har skabt sin helt egen stil af jazz, bossa nova og samba.

  Nu fejrer hun 100 året for sambaens opståen i Rio de Janeiro med ”Dance of Time” som byder på jazz og samba i den forrygende udgave som kun Eliane Elias er istand til at præsentere den.

  Det bliver svært at sidde stille på stolene i det smukke skuespilhus som lægger en helt særlig ramme om en af årets største jazzoplevelser i København. Eliane Elias er en store musiker og personlighed som altid begejstrer publikum. Med sig bringer hun helt nye arrangementer af nogle af de største brasilianske komponister som hun allerede som 17 årig turnerede med i Brasilien. Det var her hun udviklede sin unikke evne til at blande jazz og samba, noget som ingen andre i verden gør hende efter.

  Disse to aftener er en usædvanlig mulighed for at høre Eliane Elias med sin fantastiske kvartet, der spiller jazz og samba som ingen andre. Der findes vel ikke noget bedre sted i København til netop den musik end Skuespilhusets fortættede atmosfære og formidable akustik.

  Samba / Bossa Nova / Jazz

  Buy Tickets

 • Date 13 juli 2017
  Time 20.00
  Doors 19.30
  Ticket pricesDKK 275 - 575
  Venue Royal Playhouse / Skuespilhuset
  www.kglteater.dk
  AgesAll ages